De Safari tijdens ons laatste Ons Eilandleven evenement was ongelooflijk opwindend, maar zelfs avonturiers verdienen hun welverdiende rust. Ons aanstaande evenement zal geen ontmoetingen met wilde dieren omvatten, dus het zou minder gevaarlijk kunnen zijn, maar zeker net zo avontuurlijk!

We gaan terug in de tijd en verkennen de herinneringen van degenen die zijn opgegroeid op dit magische stukje land. We krijgen verhalen te horen over hoe ons eiland altijd een toevluchtsoord is geweest voor wildheid, spel en ontdekking.

Op 15 oktober 2023 nodigen we je uit voor de Avond van Verhalenvertellers in de One Peaceful World Community. Kom bij ons om deze verhalen te delen en te behouden, zodat ze ver en wijd kunnen reizen, zolang dit deel van Zeeburgereiland blijft bestaan en de verhalen van creativiteit en vrijheid in zich draagt.

Naast het vertellen van verhalen bieden we een kleine rondleiding door de gemeenschap, genieten we van zelfgemaakte pizza uit de pizzaoven, een drankje en creëren we een ruimte voor oude en nieuwe connecties.

Breng je kinderen, kleinkinderen, buren en ouders mee; iedereen is welkom! Laat ons alsjeblieft weten of je komt door een mail te sturen naar
onseilandleven@gmail.com.

Tot ziens op de 15e!
We ontmoeten elkaar op zondag 15 oktober om 14.00 uur op Zuider IJdijk 26.